Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Xιλιάδες παραιτήσεις εργαζομένων σε τουρισμό…

 



«Θα γίνουμε διεθνώς ρεζίλι… Στη Ρόδο έχουν έρθει οι τουρίστες και δεν υπάρχει προσωπικό. Οι αποχωρήσεις εργαζομένων από τουριστικές επιχειρήσεις είναι μαζικές εξαιτίας της εργοδοτικής παραβατικότητας» δήλωσε στον Focus FM 103.6 και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Επισιτισμού-Τουρισμού, Γιώργος Χότζογλου.

«Ξεπερνούν τις 5.000 οι εργαζόμενοι που μετά από ένα μήνα δουλειάς παραιτήθηκαν ενώ το πρόβλημα με τις κενές θεάσεις εργασίας διογκώνεται, είναι περισσότερες από 50.000» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας πως όλα είναι στον αέρα.

«Δεν εφαρμόζονται Κλαδικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, δεν υπάρχει επιθεώρηση εργασίας, δεν γίνονται έλεγχοι, εργάζονται με εξαντλητικά ωράρια, χωρίς ρεπό και φυσικά στο τέλος του μήνα δεν βλέπουν τα χρήματα που έπρεπε να δουν» .

Ακούστε εδώ τι είπε ο κ. Χότζογλου:


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Την έντονη διαφωνία και αντίθεση του στη διεξαγωγή παρέλασης ομοφυλοφίλων στη Σόφια εκφράζει με ανακοίνωση το Πατριαρχείο Βουλγαρίας

  Την έντονη διαφωνία και αντίθεση της στη διεξαγωγή της επερχόμενης παρέλασης ομοφυλοφίλων στη Σόφια το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022, εκφράζει με ανακοίνωση της η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Βουλγαρίας. του Νίκου Οικονόμου / ope.gr  Παράλληλα, απευθύνει κάλεσμα σε «όλα τα αρμόδια θεσμικά όργανα να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να σταματήσουν αυτή την πράξη σκοταδισμού του μυαλού και τη συμμετοχή νεoτέρων και πιο αγνών στην καρδιά σε αυτή την εκδήλωση – μια εκδήλωση της υψηλότερης μορφής φθοράς των ηθικών αρχών στην κοινωνία μας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Βουλγαρίας αναφέρει τα εξής: Η Ιερά Σύνοδος της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας εκφράζει κατηγορηματικά την αποδοκιμασία, τη διαφωνία και την αντίθεση της στη διοργάνωση και διεξαγωγή παρέλασης ομοφυλοφίλων το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 στην αγαπημένη μας πρωτεύουσα Σόφια. Με γνώμονα το ενδιαφέρον για τον άνθρωπο, που έχει δημιουργηθεί κατ’ εικόνα και καθ’ ο

Θα είναι η Μαρίν Λεπέν η επόμενη ''Σιδηρά Κυρία'' της Γηραιάς Ηπείρου ;

  9/4/22 newspull : Ήμασταν εμείς στο newspull πρίν απο 10 ημέρες,όταν επιχειρήσαμε να κάνουμε μια ''λογική ανάλυση'' των εξελίξεων στην Ευρώπη και ειδικότερα για τις αυριανές εκλογές στη Γαλλία.Χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε ότι τα περισσότερα αν όχι όλα τα ελληνικά συστημικά sites έδιναν αποτελέσματα σύμφωνα με αυτό που θέλουν να συμβεί και όχι αντικειμενικά,βασιζόμενα σε δημοσκόπηση που έδινε στο δεύτερο γύρο τον Μακρόν νικητή με 54%!Είχαμε επισημάνει σε πρόλογο ανάρτησής μας τα εξής :  ''   Μπορεί η δημοσκοπήσεις να δίνουν τον Μακρόν νικητή των εκλογών του 2ου γύρου στη Γαλλία,όποιος όμως σκεφτεί με μια λογική συνέχεια θα διαπιστώσει ότι είναι ραγδαία η φθορά των κομμάτων εξουσίας αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη,καθώς η δυσαρέσκεια για την διαχείριση της Ουκρανικής κρίσης απο την Ε.Ε αρχίζει να φαίνεται ,παράλληλα με το κύμα ανατιμήσεων που ήδη έχει κάνει αισθητή την εμφάνισή του( υπάρχει δυσαρέσκεια και για την πολιτική Μακρόν στο εσωτερικό της Γαλλίας σύμφωνα με

Παραδοσιακό κορμός μωσαϊκό

  Υλικά 400 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο 3/4 κούπας brandy 7 κ.σ. ζάχαρη άχνη 200 γρ. κουβερτούρα γάλακτος 1 αυγό 1/2 κουτί καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα 1 πρέζα αλάτι 4 κ.σ. κακάο 1 φακελάκι βανιλέτα 150-200 γρ. φιστίκια Αιγίνης κομμένα σε φετάκια 2 πακέτα μπισκότα πτι μπέρ Εκτέλεση Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπαιν μαρί. Μόλις λιώσει εντελώς προσθέτουμε τη μαργαρίνη, το κακάο, το καραμελωμένο ζαχαρούχο, την ζάχαρη άχνη, το αλάτι και τη βανιλέτα ανακατεύοντας καλά προκειμένου να ενωθούν και αφήνουμε να κρυώσει αρκετά. Εν συνεχεία, προσθέτουμε το αυγό ανακατεύοντας με αυγογδάρτη μέχρι να ενσωματωθεί στο μείγμα. Κατόπιν αυτού, προσθέτουμε το brandy, τα μπισκότα τα οποία σπάμε με τα χεράκια και τα φιστίκια και ανακατεύουμε με μαριζ μέχρι να ενωθούν σωστά. Τέλος παίρνουμε ποσότητα του μείγματος, τοποθετούμε σε λαδόκολλα και τυλίγουμε σφιχτά φροντίζοντας να είναι όσο το δυνατόν λείο και ισοπαχο. Τοποθετούμε το μείγμα στην κατάψυξη για 8-10 ώρες (πιο ιδανικά όλη νύχτα). Κόβουμε σε φέτες και σερβί