Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πεσκόφ: Ο Φρόιντ θα ονειρευόταν μια περίπτωση σαν του Μπόρις Τζόνσον

 


Ο Φρόιντ κατά τη διάρκεια της ζωής του θα ονειρευόταν ένα τέτοιο αντικείμενο για έρευνα, δήλωσε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος του Βλαντίμιρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, σχολιάζοντας τις τελευταίες δηλώσεις του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον, για τον Ρώσο ηγέτη. 


Η δήλωσε του Πεσκόφ ήρθε ως απάντηση στο πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti που του έθεσε την ερώτηση για τα σχόλια του Τζόνσον.

«Αν ο Πούτιν ήταν γυναίκα, δεν νομίζω ότι θα είχε ξεκινήσει έναν τόσο τρελό, φαλλοκρατικό πόλεμο», υποστήριξε ο Τζόνσον μιλώντας στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ZDF. 

Μιλώντας για την ισότητα των φύλων και τη σημασία της εκπαίδευσης, ο Τζόνσον είπε ότι χρειάζονται περισσότερες γυναίκες σε θέσεις εξουσίας. «Αν ο Πούτιν ήταν γυναίκα, κάτι που προφανώς δεν είναι, αλλά αν ήταν, πραγματικά δεν νομίζω ότι θα είχε ξεκινήσει έναν τρελό, φαύλο πόλεμο και βίας... Αν θέλετε ένα τέλειο παράδειγμα τοξικής αρρενωπότητας, είναι αυτό που κάνει στην Ουκρανία», δήλωσε. 

naftemporiki.gr







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

25η Μαρτίου : Εαν τοποθετήσουμε και άλλη σημαία δίπλα στην ελληνική,θα πρέπει να είναι αυτή της Αϊτής και καμία άλλη!

  (Εννοείται και την σημαία της Κύπρου αλλά ουσιαστικά είναι μία αυτή η ελληνική!!) Η Αϊτή υπήρξε η πρώτη χώρα που αναγώρισε την Ελληνική Επανάσταση, δεν συμπεριλήφθηκε όμως στις τιμώμενες χώρες στις 25.03.2021... Η Αϊτή ήταν η πρώτη χώρα στον κόσμο που αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση και την Ελλάδα ως ανεξάρτητο κράτος. Το 1821, η εξέγερση των Ελλήνων κατά του τουρκικού ζυγού αρχικά δεν ενθουσίασε τις κυβερνήσεις της Ευρώπης, καθώς ενδεχόμενη διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας θα ανέτρεπε ριζικά το status quo. Κατά συνέπεια, πολλές ευρωπαϊκές χώρες κρατούσαν «στάση αναμονής» απέναντι στους Έλληνες επαναστάτες. Έτσι, η αναγνώριση της Ελληνικής Επανάστασης και του δικαιώματος των Ελλήνων στην αυτοδιάθεση ήρθε, μάλλον αναπάντεχα, απο το Χαΐτιον, τη σημερινή Αϊτή, ήδη από τον Ιανουάριο του 1822. Σύμφωνα με τη mixanitouxronou.gr, o Αδαμάντιος Κοραής μαζί με άλλους Έλληνες είχε γράψει μια επιστολή στον τότε πρόεδρο της Αϊτής, Ζαν Πιερ Μπουαγέ, στην οποία ζητούσαν βοήθεια για τ...