Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Έφυγε ξαφνικά» ο γνωστός λαουτιέρης Αποστόλης Φραγκιαδάκης μπροστά στη γυναίκα και τα παιδιά του

 


Ακόμα ένα περιστατικό προστέθηκε στη μακάβρια λίστα των «αιφνίδιων» θανάτων στη Ελλάδα καθώς νεκρός έπεσε ο γνωστός λαουτιέρης από τις Γωνιές Μαλεβιζίου Ηρακλείου, Αποστόλης Φραγκιαδάκης.

Υπενθυμίζεται ότι η χώρα πέρασε μία διετή περίοδο αναγκαστικών lockdowns και οι πολίτες υποχρεώθηκαν σε συντριπτικό ποσοστό να προβούν σε μαζικούς εκβιαστικούς και καταναγκαστικούς εμβολιασμούς κατά της Covid-19 με επί της ουσίας πειραματικά σκευάσματα.

Όπως αναφέρει το Creta Live, ο Αποστόλης Φραγκιαδάκης ήταν μόλις 36 ετών και έφυγε «ξαφνικά» το μεσημέρι της Πέμπτης, μπροστά στα δύο του παιδιά και τη σύζυγό του, την αγαπημένη του, Ανδριάννα.

Οι πληροφορίες λένε πως πέστη ανακοπή καρδιάς. Μάλιστα, ο άτυχος λαουτιέρης ετοιμαζόταν να πάει σε κηδεία, στις Σίσες.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως, οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στις 4 το απόγευμα στη γενέτειρά του, Γωνιές Μαλεβιζίου.



pronews.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

25η Μαρτίου : Εαν τοποθετήσουμε και άλλη σημαία δίπλα στην ελληνική,θα πρέπει να είναι αυτή της Αϊτής και καμία άλλη!

  (Εννοείται και την σημαία της Κύπρου αλλά ουσιαστικά είναι μία αυτή η ελληνική!!) Η Αϊτή υπήρξε η πρώτη χώρα που αναγώρισε την Ελληνική Επανάσταση, δεν συμπεριλήφθηκε όμως στις τιμώμενες χώρες στις 25.03.2021... Η Αϊτή ήταν η πρώτη χώρα στον κόσμο που αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση και την Ελλάδα ως ανεξάρτητο κράτος. Το 1821, η εξέγερση των Ελλήνων κατά του τουρκικού ζυγού αρχικά δεν ενθουσίασε τις κυβερνήσεις της Ευρώπης, καθώς ενδεχόμενη διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας θα ανέτρεπε ριζικά το status quo. Κατά συνέπεια, πολλές ευρωπαϊκές χώρες κρατούσαν «στάση αναμονής» απέναντι στους Έλληνες επαναστάτες. Έτσι, η αναγνώριση της Ελληνικής Επανάστασης και του δικαιώματος των Ελλήνων στην αυτοδιάθεση ήρθε, μάλλον αναπάντεχα, απο το Χαΐτιον, τη σημερινή Αϊτή, ήδη από τον Ιανουάριο του 1822. Σύμφωνα με τη mixanitouxronou.gr, o Αδαμάντιος Κοραής μαζί με άλλους Έλληνες είχε γράψει μια επιστολή στον τότε πρόεδρο της Αϊτής, Ζαν Πιερ Μπουαγέ, στην οποία ζητούσαν βοήθεια για τ...